Permanente make-up wenkbrauwen

Permanente make-up wenkbrauwen zijn tegenwoordig erg in trek. Het is dan ook om meerdere redenen een goede keuze, al zijn er ook zeker nadelen te noemen. Een nadeel kan bijvoorbeeld zijn dat u na het aanbrengen van de wenkbrauwen niet tevreden bent. Het is niet meer te verwijderen, dus dan zit u er toch jarenlang aan vast. Gelukkig wordt er altijd van tevoren goed besproken wat u wilt en wat hiervoor de mogelijkheden zijn, waardoor het risico dat u het niet mooi vindt tot een minimum wordt beperkt.

Wanneer kiest u voor permanente make-up wenkbrauwen?

U kunt in meerdere situaties kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen. Het kan zijn dat u zelf vrij smalle wenkbrauwen heeft, terwijl u wilt genieten van mooie en dikkere of bredere wenkbrauwen. Het kan ook zijn dat uw wenkbrauwen snel uitvallen, terwijl u juist wilt genieten van goed gevulde wenkbrauwen. Natuurlijk zijn er zeker ook vrouwen die permanente make-up wenkbrauwen nemen om niet meer zoveel aandacht te hoeven besteden aan het creëren en behouden van een mooie vorm in de wenkbrauwen.

De kleur van de wenkbrauwen met permanente make-up

Vooral het kiezen van de kleur voor de wenkbrauwen met permanente make-up is erg belangrijk. Wanneer u zelf vrij lichte wenkbrauwen heeft, dan kan het heel streng en onnatuurlijk overkomen wanneer u de permanente make-up wenkbrauwen erg donker laat maken. Andersom geldt dit natuurlijk ook zo. Het is eigenlijk het beste om ervoor te kiezen de kleur van de permanente make-up wenkbrauwen zo dicht mogelijk bij de eigen kleur te houden. Er zijn natuurlijk kleurtrends, ook als het gaat om wenkbrauwen. Zo is het een tijd lang erg trendy geweest om de wenkbrauwen zo donker mogelijk te maken bij relatief lichtgekleurd haar. Het is niet aan te raden om met permanente make-up mee te gaan met trends, zeker ook niet als het om zoiets aanwezig als de wenkbrauwen gaat. Trends waaien vaak sneller over dan dat de permanente make-up gaat vervagen.

Verschillende soorten permanente wenkbrauwen

Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden om permanente make-up wenkbrauwen te maken. Welke soort u kiest is volledig afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Er zijn vrouwen die ervoor kiezen om de eigen wenkbrauwen helemaal te verwijderen en hiervoor in de plaats permanente make-up wenkbrauwen te laten zetten met een echte haartjesstructuur. Er zijn ook vrouwen die enkel een dicht streepje laten zetten of die de eigen wenkbrauwen wat laten opvullen. Het is het best om u hierover te laten adviseren door de specialist. De twee meest populaire technieken op dit moment zijn de hairstroke en de shadow.

De hairstroke techniek

De hairstroke techniek zorgt voor een natuurlijk effect. Hierbij worden de permanente make-up wenkbrauwen gevormd door heel fijne haartjes die worden ‘getekend’. Zelfs wanneer u zelf helemaal geen wenkbrauwen meer heeft kan er met behulp van deze techniek weer een wenkbrauw worden gerealiseerd die bijna niet van echt te onderscheiden is. Deze techniek voor permanente make-up wenkbrauwen wordt ook vaak toegepast om de bestaande wenkbrauwen op natuurlijke wijze op te vullen.

De shadow techniek

De shadow techniek realiseert een veel compactere wenkbrauw van permanente make-up. De wenkbrauw krijgt met deze techniek een vrij zachte uitstraling en is in het uiterlijk goed te vergelijken met een wenkbrauw die is bewerkt met een poeder of een wenkbrauwpotlood. Wanneer u geen wenkbrauwen meer heeft, dan is de shadow techniek in de meeste gevallen wat minder geschikt.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5096 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email