De beste mascara voor uw wimpers

De keuze voor een mascara is niet voor iedereen even belangrijk, maar eigenlijk heeft dit toch wel wat aandacht nodig. Een mascara is namelijk bepalend voor de look van uw wimpers. Wanneer u mooi gekrulde wimpers wilt dan heeft u een andere mascara nodig dan wanneer u bijvoorbeeld dikke of extra lange wimpers wilt. De beste mascara voor uw wimpers kiest u dus op basis van de uitstraling die u wilt.

Mascara voor gekrulde wimpers

Als u mooi gekrulde wimpers wilt, dan kunt u natuurlijk op de eerste plaats gebruik maken van een wimperkruller. Hiermee kunt u de wimpers al een mooie krul geven. Als u vervolgens gebruik maakt van een mascara met een rechte borstel, dan haalt u alweer een deel van de krul weg. Dit is zonde. De beste mascara die u kunt kiezen voor gekrulde wimpers is een mascara met een gebogen borsteltje. U zet de borstel dan tegen de wimperaanzet en beweegt deze langzaam in een zigzaggende beweging over de wimpers.

Mascara speciaal voor de wimpers onder

Niet iedere mascara voor de wimpers is ook goed om te gebruiken voor de wimpers aan de onderkant van uw oog. Bij verreweg de meeste vrouwen zijn deze wimpers een stuk korter. Wanneer u deze van mascara voorziet met een lange borstel, dan ontstaan er vaak klontjes of de haartjes gaan op bepaalde punten aan elkaar plakken. U kunt het beste voor mascara kiezen met een korte borstel.

Mascara voor natuurlijke wimpers

Natuurlijk ogende make-up is tegenwoordig erg in de mode. Dit geldt niet alleen voor de kleuren die u gebruikt, maar natuurlijk ook voor de manier waarop make-up wordt aangebracht. Als u wilt genieten van mooie en natuurlijk ogende wimpers, dan kunt u het beste mascara gebruiken met een borstel met wijd uitstaande tandjes. Doordat de tandjes van de borstel verder uit elkaar staan wordt er ook minder mascara vastgehouden door het borsteltje. Hierdoor wordt er minder mascara op de wimpers aangebracht en blijft de natuurlijke look goed behouden.

Mascara voor dikke wimpers

Het dikker maken van de wimpers is een goede optie wanneer u korte en relatief dunne wimpers heeft. U kunt hiervoor het beste mascara gebruiken met een borstel die langere tanden heeft, het best in een ronde vorm. Door de langere tanden van de borstel worden er meer haartjes van de wimper in een enkele slag meegepakt, waardoor de wimpers dikker worden zonder dat er klontjes in ontstaan.

Mascara voor lange of juist korte wimpers

Als u korte wimpers heeft, dan is het belangrijk om vooral de mascara met dikke borstels te laten liggen. Deze zorgen er over het algemeen voor dat de wimpers nog korter ogen. Beter is het om slanke borsteltjes te gebruiken met fijne tandjes. Wilt u de wimpers langer maken? Dan is het een goede optie om te kiezen voor een borstel met lange en wijd uitstaande tanden. Het is het beste om met mascara aanbrengen ook te zorgen voor een plastic borsteltje. Deze zijn aanzienlijk beter in het scheiden van de haartjes, waardoor de wimpers direct voller lijken.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4536 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email