Hoe kies ik de beste make-up koffer?

Een make-up koffer is natuurlijk onmisbaar. Het is heel vervelend wanneer al uw make-up producten los in de badkamer of op de kaptafel liggen. U kunt het dan natuurlijk veel beter, netter en georganiseerder opbergen in een make-up koffer. Gelukkig zijn er hier heel veel van op de markt, maar er zit ook een nadeel aan die brede keuze. Het kan namelijk behoorlijk lastig zijn om een goede keuze te maken. Waar moet uw nieuwe make-up koffer eigenlijk aan voldoen en waar moet u rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe make-up koffer? Wij vertellen u hier graag meer over, zodat u gerichter kunt shoppen naar de ultieme beautycase voor u.

Hoeveel make-up moet erin passen?

Op de eerste plaats is het belangrijk om te kijken hoeveel make-up erin moet passen. Bekijk hierbij niet alleen naar de hoeveelheid make-up die u nu heeft, maar bekijk ook hoeveel make-up u in een bepaalde periode nieuw koopt. Het gebeurt vaker dat er een nieuwe make-up koffer wordt gekocht op basis van de huidige make-up collectie, maar dat er daarna pas wordt geshopt naar de make-up producten die net op zijn. Zo komt u al snel ruimte tekort in de make-up koffer. Zorg ervoor dat een make-up koffer voldoende ruimte biedt voor de make-up collectie die u nu heeft en dat er nog ruimte overblijft voor eventuele nieuwe make-up.

Hoe organiseert u uw make-up?

We zijn niet allemaal even georganiseerd. Dit heeft niet specifiek met make-up te maken. We kunnen dit bijvoorbeeld ook zien aan de kledingkast. Bij de ene vrouw liggen de broeken op de onderste plank, de truien op de tweede plank, de shirtjes op de derde plank enzovoorts. Het zal niet voorkomen dat er een shirt tussen de truien terecht komt. Bij andere vrouwen ligt alles door elkaar en nog weten zij precies waar alles ligt, of juist niet. Kortom, we zijn allemaal anders en dit geldt ook voor het organiseren van make-up. Bent u iemand die alles gewoon bij elkaar doet en op zoek gaat naar het juiste wanneer u het nodig heeft? Dan is het voldoende om te kijken naar de ruimte die een make-up koffer biedt. Houdt u de zaken graag apart en netjes? Dan is het belangrijk om ook te kijken naar de invulling van de beautycase, met onder meer elastieken, vakjes, laadjes en andere mogelijkheden voor een precieze inrichting.

Gaat de make-up koffer mee op reis?

Wanneer u regelmatig op reis gaat naar het buitenland, dan is het belangrijk om ook goed te letten op het formaat en het gewicht van de make-up koffer wanneer u deze mee wilt nemen. Uw bagage dient aan regels te voldoen als het gaat om afmeting en gewicht. Bedenk of u de make-up koffer mee wilt nemen als handbagage of dat deze in uw koffer moet passen. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om een grotere make-up koffer in huis te hebben en om een kleinere make-up koffer aan te schaffen voor op vakantie.

Hoe lang wilt u gebruik maken van de make-up koffer?

Dit laatste puntje is toch wel iets waar vaak niet veel aandacht aan wordt besteed, en dit is zonde, want het kan u veel geld besparen wanneer u dit wel zou doen. Er zijn make-up koffers van diverse materialen, zoals bijvoorbeeld stof, kunststof en hout. Wanneer u zoekt naar een make-up koffer die zo lang mogelijk mee gaat, dan is het goed om te kiezen voor een make-up koffer van kunststof. Wilt u juist met de trends mee als het gaat om kleur bijvoorbeeld? Dan kunt u beter kiezen voor de vaak goedkopere stoffen versie, zodat u makkelijk en zonder al te veel kosten kunt wisselen.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5092 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email