Ontzie uw ogen

Verzorg uw ogen
De ogen zijn de sieraden van uw gezicht! Een paar simpele, dagelijkse handelingen volstaan om sprankelende ogen te behouden. Het verfijnen van de reiniging maakt deel uit van de verzorging die deze blikvangers in uw gezicht verdienen.Wanneer dat niet goed gebeurt, kan dat de tere opperhuid van de oogcon-touren diepgaand veranderen. Geestelijk biedt dit ritueel u eveneens een aangenaam rustpunt aan het eind van de dag. De tijd die u besteedt aan het reinigen wordt een moment voor uzelf, een moment waarin geen plaats is voor zorgen. Leer met één gebaar oogmake-up en stress weg te vegen!

Reinigingsmiddelen op maat

Afhankelijk van uw profiel hebt u de keuze uit verschillende soorten reinigingsproducten:

• Als u weinig tijd hebt, bieden reinigings-lotions u de mogelijkheid om uw ogen schoon te maken met één gebaar, met twee wattenschijfjes; naspoelen is niet nodig. Ideaal voor het verwijderen van alle vetspoortjes.

•Als u maar weinig make-up gebruikt, zijn de tweefaselotions, tussen melk en lotion in, voor u bestemd. Ze zijn ook heel geschikt voor de gevoelige huid. Dit middel laat uw ogen smetteloos achter.

• Als u van zachtheid houdt, zorgt reinigingsmelk met haar speciaal ontwikkelde samenstelling voor een superzachte reiniging en voor een weldadig gevoel. Reinigingsmelk is ook ideaal als u contact met water liever mijdt.

> Reinig uw wimpers en uw oogleden met een watje dat doordrenkt is met een reinigingsmiddel, beginnend bij de neuswortel en langzaam in de richting van de slapen werkend. Verwijder alle sporen van make-up met een wattenstaafje dat doordrenkt is met het reinigingsproduct. Spoel na met een milde tonic.

> Deskundigen raden reiniging af, wanneer u uzelf direct weer wilt opmaken, omdat de reinigingsmiddelen de structuur van de make-up wijzigen.

> Bedek na het reinigen een paar minuten uw gesloten ogen met uw handen en druk zachtjes uw handpalmen tegen uw oogbollen aan.

Haal diep adem en laat los…

Samenvattend:
* Kies het reinigingsmiddel dat het best bij u past.
* Leer uw ogen te vertroetelen.
* Gebruik wattenstaafjes voor de details.
* Reinig uw ogen niet vlak voordat u weer make-up opbrengt.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4536 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email