Een microdermabrasie behandeling voor een mooie huid

Microdermabrasie is tegenwoordig dé behandeling voor mensen die willen genieten van een mooie huid. We hebben niet allemaal van nature een mooie huid die pure gezondheid en vitaliteit uitstraalt. Wanneer u kiest voor een microdermabrasie behandeling, dan kunt u ook genieten van een zachte, gladde en fris uitziende huid.

Wat is microdermabrasie precies?

Bij een microdermabrasie behandeling worden de dode huidcellen met behulp van een mechanische peeling verwijderd. Er wordt onder vacuum gewerkt met behulp van microkristallen. Dit is mogelijk op meerdere niveaus. U kunt kiezen voor een enkele microdermabrasie behandeling, maar een volledige kuur behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat gebeurt er met de huid door microdermabrasie

De behandeling richt zich op de bovenste huidlaag, ook wel de opperhuid genoemd. De dode huidcellen worden hier tijdens de behandeling effectief verwijderd, waardoor er weer meer werkstoffen door de huid kunnen worden opgenomen. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de doorbloeding optimaliseert. Daarnaast kunnen fijne rimpels en pigmentvlekken verminderen doordat de poriën kleiner worden.

Kan alle huid worden behandeld?

Bij verreweg de meeste huidtypen kan microdermabrasie worden uitgevoerd. Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om het behandelen van klachten met microdermabrasie. U kunt voor deze behandeling kiezen om zonbeschadiging te verminderen, om een futloze huid weer een boost te geven, om grove poriën kleiner te maken, om huidveroudering een halt toe te roepen of om een grove huidstructuur te verminderen. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden, want microdermabrasie behandelingen kunnen tal van zaken behandelen.

Is een enkele behandeling voldoende?

In veel gevallen is één behandeling al voldoende om een duidelijke verbetering te zien. Toch kiezen veel vrouwen voor een kuur, omdat meerdere behandelingen ook zorgen voor een steeds beter resultaat. Microdermabrasie is een behandeling die u niet onbeperkt kunt ondergaan. U kunt per jaar maximaal twee kuren volgen. Binnen een kuur kunt u maximaal eens per week een behandeling ondergaan. Tussen de twee kuren in is het wel mogelijk om elke vier tot zes weken een enkele behandeling te ondergaan voor het onderhouden van het al bereikte resultaat.

Is een microdermabrasie behandeling pijnlijk?

Microdermabrasie is absoluut niet pijnlijk. Zelfs mensen die te maken hebben met een gevoelige huid zullen geen pijn ervaren tijdens de microdermabrasie behandeling. Hierdoor is de behandeling voor de meest uiteenlopende mensen geschikt. Het is zo dat er voor deze behandeling gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige apparatuur en kristallen van de beste kwaliteit, waardoor er geen pijntjes kunnen ontstaan. Verreweg de meeste vrouwen vinden een microdermabrasie behandeling zelfs ontspannend.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4587 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email