Gezichtsverzorging

Een goede gezichtsverzorging is belangrijk voor zowel mannen als vrouwen omdat je gezicht  toch vaak het eerste is wat mensen zien als ze je aankijken. Zeker als je last hebt van een gevoelige huid of bijvoorbeeld acné of eczeem hebt is het zaak om wat extra tijd te besteden aan de verzorging van je huid.

Als je je huid goed en voldoende hydrateert heb je altijd een gezonde gloed en een mooie kleur en ga je de tekenen van de veroudering van de huid tegen. Goede voeding en een portie extra vitamine A kunnen je hierbij helpen.

Als je voldoende water drinkt, goede voeding eet en je huid verzorgt met producten die retinol en vitamine A bevatten blijft je huid langer gezond en elastisch. Bij een goede gezichtsverzorging moet er rekening worden gehouden met het huidtype.

Er zijn vijf verschillende huidtypes die men kan hebben: een vette huid, een droge huid, een normale huid, een gecombineerde huid en een gevoelige huid. Elk huidtype heeft zijn eigen verzorging nodig en vooral ook zijn eigen soort verzorgingsproducten en voeding.

Zo moet je een jeukende trekkerige rode huid anders verzorgen dan een gevoelige of vette huid en als je niet precies weet welk type huid je hebt kun je een dermatoloog of een schoonheidsspecialiste om hulp vragen.

Een goede zonnebrandcrème met een hoog UV-filter gaat de huidveroudering tegen en voorkomt schade aan de huid door verbranding. Probeer te vermijden dat je puistjes uitknijpt of mee-eters uitdrukt. Dit kan ontstekingen veroorzaken in de huid en soms zelfs voor blijvende littekentjes zorgen.

Reinig je huid regelmatig met een goede gezichtsverzorging en zorg ervoor dat je altijd schone handen hebt en een schone handdoek gebruikt om je gezicht mee af te drogen. Wees voorzichtig met alcohol en zeep omdat deze je huid erg droog kunnen maken en de natuurlijke balans van olie en vetten kunnen verstoren.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4535 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email