Mooie huid

Iedereen wil natuurlijk het liefst een mooie huid hebben omdat je je dan zelfverzekerd en prettig voelt. Om een mooie huid te krijgen én te houden is het belangrijk dat je onder andere let op een goede voeding en dat je je huid dagelijks reinigt en zo af en toe eens extra verzorgd.

Eet zoveel mogelijk onbewerkte voedingsstoffen omdat deze veel belangrijke vitamines, mineralen, enzymen en aminozuren bevatten. Deze voedingsstoffen zijn alles wat je huid nodig heeft om gezond te blijven, om nieuwe huidcellen aan te maken, ervoor te zorgen dat de huid elastisch blijft en zijn stevigheid behoudt.

Naast goede voeding is het ook van cruciaal belang om voldoende te drinken. Het drinken van voldoende water zorgt voor een mooie huid omdat het water de huid  doorbloedt, de huid elastisch houdt en de huid kan helpen te ontgiften.

Probeer stress zoveel mogelijk te vermijden en als je ervoor kiest om make-up te gebruiken kies dan voor een make-up op waterbasis omdat deze de poriën niet verstopt en ervoor zorgt dat de huid voldoende kan ademen.

Om een mooie huid te behouden is het belangrijk dat je deze elke dag reinigt en verzorgt met extra retinol. Roken is erg slecht omdat dit zorgt voor een grijze sluier over de huid en rimpels en slapheid veroorzaakt.

Bescherm je huid altijd zoveel mogelijk tegen de zon door te voorkomen dat je huid verbrand. Dit kun je doen door het gebruik van een zonnebrandcrème met een goede factor die hoog genoeg is om je huid optimaal te beschermen.

Als je je huid verzorgt moet je proberen te vermijden dat je je huid uitdroogt of stuk wrijft met een handdoek. Zorg ervoor dat je handen schoon zijn en dat je puistjes of mee-eters na het verwijderen goed reinigt met alcohol.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4536 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email