Gezicht reinigen

Je gezicht reinigen is belangrijk als je wilt dat je huid er altijd fris en stralend uitziet. Er zijn verschillende producten op de markt die je kunnen helpen bij je gezicht reinigen. Je kunt denken aan een goede facewash maar het allerbelangrijkste is eigenlijk om er altijd voor te zorgen dat je poriën vrij zijn zodat deze niet gaan ontsteken. Dus verwijder altijd voor het slapen gaan je make-up en gebruik geen vette en zware middelen die je huid verstoppen.

Voorkom dat je huid geïrriteerd, trekkerig, rood, vlekkerig, vet of onrustig wordt door je gezicht reinigen serieus te nemen. Een goede reiniger verwijdert al het vuil en make-up van je gezicht, waarbij natuurlijke oliën in je huid en gezonde cellen niet worden weggehaald. De juiste facewash is dus niet te mild, maar ook niet te agressief (zodat je huid na het droogdeppen rood en geïrriteerd is en begint te trekken).

Was je gezicht niet te vaak om deze niet te laten uitdrogen. Als je je gezicht vaker wast dan nodig, dan kan je huid gaan irriteren en dit zal een overproductie van talg veroorzaken wat je natuurlijk wilt voorkomen.

Was je gezicht alleen met lauw water en soms kan het goed zijn om je huid wat rust te geven van producten die je dagelijks gebruikt. Was vooral de gebieden rond je neus, je haarlijn en je kin goed omdat je huid hier het meest vet is. Puistjes of mee-eters kun je het beste niet uitknijpen maar als je dit toch doet zorg er dan voor dat je schone handen hebt en dat je de huid en dan vooral de poriën reinigt met alcohol om te voorkomen dat je ontstekingen en dus littekens krijgt.

Wrijf niet, maar dep met een handdoek je gezichtdroog. Je kunt met te hard wrijven je huid beschadigen en als je handdoek niet helemaal schoon is kun je ontstekingen krijgen. Je gezicht reinigen kan op verschillende manieren als je maar ervoor zorgt dat je altijd schoon te werk gaat.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5131 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email