Dermaroller voor littekens

Dermaroller voor littekensWat is een litteken?
Een litteken is het resultaat van een schade aan de huid waar de diepe laag van de huid gewond is geraakt. Tijdens het genezingsproces gaan speciale geneescellen genaamd fibroblasten naar de verwonding. Deze fibroblasten bedekken het beschadigde gebied en vormen collageen. Collageen is de basis voor littekenweefsel.

Normaal gesproken verzamelen collageen vezels zich op een evenwijdige manier waardoor ze een brug vormen die de wond bedekt. Dit materiaal van collageen wordt continu vervormd tot bijna twee jaar na de verwonding. Ergens in de eerste twee jaar word deze brug van collageenweefsel langzaamaan samengetrokken waardoor de randen van de wond strak naar elkaar toe worden getrokken. Dit proces resulteert in een litteken welke plat en heel dun is. De litteken word dan latent (niet meer “actief”). Als het littekenweefsel grotendeels “latent” is, kost het meer moeite en stimulatie om het weer op te wekken en weer los te maken.

Waarom is een dermaroller voor littekens effectief?
Als we lijden aan littekens op ons lichaam die het resultaat zijn van vroegere verwondingen of onze huid is niet compleet genezen tot de originele staat van de huid voor de schade. Huid needling creëert miniscule huidschade en het initieert het genezingsproces van de littekens. Het moedigt uw huid simpelweg aan om door te gaan met het genezen van het beschadigde littekenweefsel. Dermarolling helpt met het doorbreken van littekenweefsel en het stuurt de huid naar het laatste stadium van genezing. Huid needling met een dermaroller voor littekens is een volledig veilige manier om de huid te behandelen die voor dermale schade zorgt zonder de beschermende huidbarriere weg te halen. Dit maakt het een perfecte manier om het uiterlijk van de littekens te verbeteren in het comfort van uw eigen huis. Dermarolling voor littekens kan op alle huidtypes en kleuren worden gebruikt. Het kan ook overal op het lichaam worden gebruikt (behalve op de oogleden en lippen). Dermarolling helpt om de vezelachtige banden van het collagene littekenweefsel te verzachten en het vermindert het uiterlijk van het litteken en het omringende gebied.

Realistische verwachtingen van litteken vermindering met dermarolling
Het is normaal gesproken niet mogelijk om een chirurgisch, traumatisch of post-verbrandings- litteken helemaal weg te halen. Resultaten kunnen verschillen op basis van het type litteken en uw huidtoestand voor de behandeling. Maar, het is wel mogelijk om het uiterlijk van het litteken sterk te verminderen waardoor het minder zichtbaar wordt. Dermarolling voor littekens kan het uiterlijk verbeteren van acne littekens, kuiltjes littekens en striae. Resultaten van de littekenverminderings behandelingen verschillen onder de dermarollergebruikers; sommige behalen een verbetering van 90% in littekens en andere behalen alleen kleine veranderingen. Maar alle gebruikers van de dermaroller zullen verbeteringen zien.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4515 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email