Dermaroller voordelen

Dermaroller voordelenIedereen is geboren met een prachtige, glanzende huid, maar weinig mensen kunnen het zo behouden totdat ze oud zijn.

Voor de meeste mensen onder ons, is het behouden van de gezondheid van onze huid geen top prioriteit. Dag in en dag uit stellen we onze huid bloot aan vuil, stof, slechte make-up, droge lucht, schadelijke UV stralen, allergenen, vervuiling, en andere schadelijke dingen die het verouderingsproces van de huid versnellen. Met als gevolg dat onze huid er onverzorgd en ongezond uitziet en voelt.

Natuurlijke huid degeneratie wordt alleen maar erger en overkomt ons sneller als we ouder worden. Die kleine acne plekken die normaal gesproken na een maand weg zijn, blijven nu op uw gezicht als donkere vlekken. De droge plekken rond uw ellebogen en in uw nek worden steeds erger, en ze blijken nooit weg te gaan, ook al gebruikt u veel moisturizer of lotion. De huid is het grootste orgaan van het lichaam, waardoor het ook het meest kwetsbaar is voor harde elementen. Als u zich niet houdt aan een goede huidverzorgingsbehandeling kan uw huid er ouder uitzien dan uw ware chronologische leeftijd.

De voordelen van dermarolling
Voor elk huidprobleem zijn er minstens drie verschillende “must-have” producten te koop als oplossing. Sommige zijn duur, moeilijk in gebruik, en/of niet beschikbaar in de plaatselijke schoonheidswinkel. Anderen werken simpelweg niet zoals omschreven, hoe lang u het ook gebruikt. Met zoveel verschillende keuzes moet u slim zijn in het kiezen van welke producten u gaat gebruiken. Anders wordt het probleem weliswaar erger dan het al is. Gelukkig zijn er huidverzorgingsproducten die werken als beloofd en ze zijn overal ter wereld te koop. Dermarolling producten begonnen als simpele dermatologische apparaten, maar al snel werd het één van de meest vertrouwde huidverzorgingsproducten beschikbaar.

Waarom een dermaroller gebruiken?
Het eerste wat u moet weten over dermarolling of micro-needling is dat het 100% veilig is, misschien zelfs veiliger dan dermatologische behandelingen die u kunt krijgen bij een schoonheidssalon. Dat is omdat dermarolling niet bedoeld is als een invasieve procedure: het enige wat u moet doen is uw huid helpen in het zichzelf herstellen en het natuurlijke huidverjongingsproces stimuleren. Dit kan behaald worden door kleine prikjes te geven op het huidoppervlak met een dermaroller of met een dermastamp. De dermarollers en dermastamps maken de poriën in de huid open, stimuleren de onderste lagen en versnellen de collageen productie. Dermarolling is één van die procedures die voor goed zichtbaar resultaat zorgen direct na de eerste behandeling. Als u nog niet overtuigd bent over de kracht van dermarolling, kunt u hieronder een aantal specifieke voordelen lezen die alleen van toepassing zijn als er gebruik wordt gemaakt van micro-needling:

Dermarolling voordeel #1 – Dermarolling laat uw huid beter moisterizers en serums opnemen. Door minuscule gaatjes te creëren in de bovenste laag van uw huidoppervlak, kan dermarolling er voor zorgen dat schoonheidsproducten beter, sneller en effectiever worden opgenomen diep in uw huid. Zelfs voor de duurste moisturizer is het moeilijk om zulke resultaten te behalen als het alleen maar op de buitenste laag van uw huid zit.

Dermarolling voordeel  #2 – Haalt bultjes, rimpels, acne littekens en striae weg. Bent u het zat om oneffen structuur te voelen en te zien op uw huid? Acne, allergische reacties en vuil kunnen er voor zorgen dat onze huid plooit, dit kan leiden tot kleine bulten en kuiltjes. Dermarolling stimuleert uw huid om zichzelf sneller en beter te herstellen.

Dermarolling voordeel  #3 – Creëer een beter canvas voor uw make-up. Zeg vaarwel tegen oneffen huidskleur en donkere plekken na uw dermarolling behandelingen. Nadat uw huid er op voorbereid is om meer collageen te produceren, zult u snel merken hoe soepel en glad het is als u bezig bent met uw dagelijkse make-up routine.

Dermarolling voordeel  #4 – Geef uw huid een grotere kans om sierlijk ouder te worden. We willen allemaal onze jeugdige huid behouden wat helaas niet mogelijk is, maar dermarolling is het beste in het vertragen hiervan. Investeren in een goed huidverzorgingsproduct kan er voor zorgen dat u minder dermatologische problemen heeft in de toekomst. Combineer dermarolling met onze schoonheidsproducten, en laat de jaren maar komen.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5090 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email