Verschillende soorten gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen zijn er natuurlijk in de meest verschillende soorten. Zo zijn er behandelingen die vooral ontspannend zijn en niet direct gericht zijn op het verminderen van klachten, maar er zijn natuurlijk ook gezichtsbehandelingen die juist wel gericht zijn op het verminderen van huidklachten en –aandoeningen. Veel vrouwen laten zich wel eens verwennen met een fijne gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialist, om meerdere redenen. Hierin zijn natuurlijk ook trends te vinden. Wij benoemen de vier meest populaire gezichtsbehandelingen voor u.

De basis gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandelingen zijn in de meeste gevallen bedoeld ter ontspanning. Hierbij gaat het om gezichtsbehandelingen zoals een korte peeling, een gezichtsmasker of een gezichtsmassage. Ook kan een basis gezichtsbehandeling zijn gericht op het verminderen of verwijderen van kleine oneffenheden in de huid. In de meeste gevallen neemt een basis gezichtsbehandeling 30 tot 60 minuten in beslag.

Uitgebreide en gerichte gezichtsbehandelingen

Dan zijn er natuurlijk ook de uitgebreide en gerichte gezichtsbehandelingen. Hierbij kan het gaan om een behandeling waarbij er een bepaalde huidaandoening wordt behandeld. U kunt hierbij denken aan een behandeling van acné, welke bijzonder populair is. Er zijn dan ook veel mensen die hier last van hebben. Daarnaast behoren onder meer ook het yoghurtmasker, het fruitmixmasker en een dieptereiniging tot de meest populaire uitgebreide gezichtsbehandelingen.

Een microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie behoort ook zeker tot de meest geliefde gezichtsbehandelingen van dit moment. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van kristallen, waarbij op een pijnloze manier een mechanische peeling wordt verricht. Het doel is om de huid te verjongen. Er wordt vaak voor deze gezichtsbehandeling gekozen voor mensen die de elasticiteit in de huid willen herstellen, die rimpels willen verminderen of die huidbeschadigingen door de zon willen aanpakken. Dit is allemaal zeer goed mogelijk met een microdermabrasie behandeling.

De chemische peeling

Natuurlijk vinden we de chemische peeling ook tussen de meest populaire gezichtsbehandelingen. Deze behandeling is om meerdere redenen zo geliefd, bijvoorbeeld omdat het een veilige behandeling is en het herstel na de behandeling duurt ook niet lang. Er kunnen diverse zaken mee worden behandeld, maar de gezichtsbehandeling wordt toch het meest toegepast om klachten van acné te verminderen.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4516 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email