Dit is de populairste Skin Roller op dit moment

Een Skin Roller, ook wel Dermaroller genoemd, is tegenwoordig een veel gebruikt product op het gebied van gezichtsverzorging. Een Skin Roller beschikt over honderden kleine naaldjes die ervoor zorgen dat rimpels, littekens en huidveroudering worden verminderd. Er zijn verschillende soorten Skin Rollers, maar wat is de populairste Skin Roller van dit moment?

Een hele populaire Skin Roller is de Titanium Dermaroller van DermaRolling. Deze Skin Roller beschikt over maar liefst 192 naalden en is zo ontworpen om huidveroudering, littekens en hyperpigmentatie te kunnen behandelen. Door deze Dermaroller kun je huidneedling therapieën gewoon thuis uitvoeren, zonder dat je hiervoor naar een schoonheidssalon hoeft te gaan. De Titanium Dermaroller bespaart je dus erg veel tijd en geld en het zorgt voor een stralende, zuivere en gezonde huid.

Meer over de Titanium Dermaroller van DermaRolling

De Titanium Dermaroller van DermaRolling is niet zomaar zo populair als gezicht verzorgingsproduct. Deze Dermaroller is zo ontworpen dat het verschillende huidaandoeningen kan verminderen, waardoor de huid aanzienlijk wordt verbeterd. Hierbij kun je denken aan het verminderen van rimpels, huid verslapping, littekens, striae en hyperpigmentatie. De Titanium Dermaroller zorgt ervoor dat je huid sterker wordt, ook zal je huid door het gebruik van deze Skin Roller dikker en weerbaarder worden. Daarnaast zorgen de titanium naalden er ook voor dat de collageen en de elastineproductie van de huid worden gestimuleerd.

Een goede verzorging van de huid is erg belangrijk. Met de Titanium Dermaroller ben je verzekerd van een uitstekende huidverzorging. Deze populaire Skin Roller is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen, zo kun je kiezen voor een naaldlengte van 0.3mm, 0.5mm, 1.0mm of 1.5mm. Iedere naaldlengte zorgt weer voor verschillende resultaten. Zo is de Titanium Dermaroller 0.3mm geschikt voor een verbeterde opname van gezicht crèmes en andere verzorgingsproducten. Wil je graag fijne lijntjes rondom de ogen en oppervlakkige littekens verminderen, dan kies je voor de Dermaroller 0.5mm. Deze Titanium Dermaroller zorgt ook voor het verkleinen van de poriën en het verbeteren van de elasticiteit van de huid. De 0.3mm en 0.5mm Dermarollers zijn geschikt om thuis te gebruiken voor een goede gezichtsverzorging.

De Titanium Dermaroller op de juiste manier gebruiken

Voor een goede verzorging van je huid is het gebruik van de Titanium Dermaroller zeker aan te raden. Het is wel van belang dat deze op de juiste manier wordt gebruikt om zo de meeste voordelen uit de Dermaroller te kunnen halen. Voordat je de Titanium Dermaroller van DermaRolling gaat gebruiken, moet eerst de huid worden gereinigd met een crème of tonic. Daarnaast is het erg belangrijk om de naalden te desinfecteren met 80% alcohol om zo irritaties aan de huid te voorkomen. Als dit is gedaan, kan de Skin Roller worden gebruikt. Dit doe je door je huid strak te trekken en hier met de Titanium Dermaroller subtiel overheen gaat. Na het gebruik van de Dermaroller is het belangrijk dat je deze weer goed reinigt en je gezicht insmeert met een voedend serum of crème.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5092 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email