De dermaroller gebruiken

De dermaroller gebruikenLaten we eerlijk zijn. Ooit zullen we allemaal wensen dat we dezelfde mooie, verse, tijdloze huid hebben zoals onze favoriete filmsterren. Het lijkt alsof hun huid gloeit met gezondheid en jeugd.

Het probleem is dat de meesten van ons niet dezelfde middelen ter beschikking hebben. We hebben ook niet de chirurgen en dermatologische hulp waar beroemdheden gebruik van maken. Dus we moeten tevreden zijn met andere, minder dure alternatieven om onze huid er net zo goed uit te laten zien.

Ontdek de voordelen

Gelukkig heeft de dermatologische technologie gelijke tred gehouden met de eisen van de miljoenen mensen die hun huidaandoeningen willen bestrijden met betaalbare effectieve producten. Één van de meest populaire en goedkope keuzes die u vandaag de dag zou kunnen proberen is dermarolling. Het is snel, kosteneffectief, gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk uit te voeren door uzelf. En het beste van alles; het levert resultaten zoals beloofd.

Vertrouwd raken met uw dermaroller
Als u al uw eigen dermaroller heeft gekocht, kunt u zich misschien afvragen hoe zo’n simpel apparaat wonderen kan verrichten voor uw gezicht en lichaam. Het ziet er uit als iets dat u kunt gebruiken in de keuken, maar laat u niet misleiden door het uiterlijk. De naalden op de dermaroller zijn van titanium kwaliteit en zijn speciaal gesteriliseerd om er voor te zorgen dat het veilig over het bovenste oppervlak van de huid glijdt tijdens het maken van de mini speldenprikken die uw poriën openen.

Als u een meer uitgebreide schoonheidsbehandeling wilt, kunt u de dermaroller koppelen met onze hydraterende serum of moisturizer zodat u kunt zien hoe uw huid deze oplossingen volledig absorbeert.

Eenvoudige stappen voor het gebruik van de dermaroller
Het gebruik van de dermaroller is heel eenvoudig en het vereist geen speciale producten of voorbereiding.

  1. Voordat u uw dermaroller voor de eerste keer gebruikt, wees er zeker van dat u uw gezicht grondig reinigt met bijvoorbeeld een reinigingscreme en tonic. Een moisturizer of creme kunt u laten liggen voor later, nadat u klaar bent met de micro-needlingtherapie.
  2. Zorg ervoor dat de naalden gedesinfecteerd zijn voor gebruik door deze te reinigen met 80% alcohol.
  3. Gebruik de dermaroller op de huid door van links naar rechts, van boven naar beneden en schuin te bewegen. Zorg ervoor dat u zelf druk uitoefent op het behandelde gebied als de naald erover heen gaat. Bij de behandeling van het gezicht; vermijd te veel druk rond de ogen en jukbeenderen.
  4. Breng het serum aan en laat het gedurende 10-15 minuten intrekken in uw huid. Daarna kunt u een crème aanbrengen of zelfs een gezichtsmasker.
  5. Vergeet niet uw dermaroller te reinigen onder stromend water na elke behandeling. na deze reiniging is het van belang om de dermaroller te desinfecteren met 80% alcohol.

Bekijk al onze dermarollers

dermaroller bewegingen over de huid

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5090 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email