Permanente eyeliner of dagelijks aanbrengen?

Permanente eyeliner kan veel voordelen bieden, maar er zijn ook zeker vrouwen die er toch voor kiezen om de eyeliner gewoon dagelijks aan te brengen. Permanente eyeliner blijft jarenlang zitten en gaat langzaam vervagen. Wanneer dit gebeurt, dan kan de permanente eyeliner weer opnieuw worden aangebracht, zodat u niet dagelijks hoeft bij te werken. Wanneer kiest u nu voor permanente make-up en wat zijn nu de voor- en nadelen die u moet overwegen bij het maken van een keuze? Wij vertellen u hier graag meer over.

Voor wie is permanente eyeliner geschikt?

Permanente eyeliner is voor de meest uiteenlopende vrouwen geschikt. Wanneer u dagelijks eyeliner aanbrengt, en u wilt deze tijd eigenlijk anders besteden, dan is het een goede optie om te kiezen voor permanente eyeliner. Er zijn ook vrouwen die wel eyeliner willen gebruiken, maar die dit zelf niet kunnen aanbrengen. Dit kan zijn omdat zij geen vaste hand hebben, omdat het gewoonweg niet lukt of omdat zij bijvoorbeeld te slechtziend zijn zonder bril. Ook voor deze dames kan permanente eyeliner een goede keuze zijn.

De voor- en nadelen van permanente eyeliner

Het grootste voordeel van permanente eyeliner is natuurlijk wel dat u on de morgen niet meer zelf aan de slag hoeft om de eyeliner aan te brengen. U kunt eyeliner laten aanbrengen op het bovenooglid, en onderooglid of op beide. Dit is net wat u zelf prettig vindt of wat u gewend bent. Door permanente eyeliner te nemen hoeft u het niet meer aan te brengen en loopt u ook nooit zonder eyeliner rond. Voor veel vrouwen is dit een fijne gedachte. Natuurlijk zijn er ook wel wat nadelen. Zo is het niet goedkoop en het aanbrengen van permanente eyeliner is ook niet pijnloos. Daarnaast kan het zijn dat u niet helemaal tevreden bent. In dit geval kan het niet worden verwijderd, maar zult u jarenlang moeten wachten voor het vervaagt.

Toch liever zelf eyeliner aanbrengen?

Eyeliner zelf aanbrengen kost tijd, maar u heeft natuurlijk wel de mogelijkheid om met de trends mee te gaan. U kunt eens variëren in de vorm of misschien wel in de kleur. Dit zijn zaken die niet mogelijk zijn wanneer u heeft gekozen voor permanente eyeliner. Vrouwen die geen vaste hand hebben, maar ook niet durven te kiezen voor permanente eyeliner, kunnen het best gebruik maken van een oogpotlood om een streepje te zetten.

Denk altijd goed na over uw keuze

Wanneer u niet dagelijks eyeliner aan wilt brengen, dan kan permanente eyeliner een goede optie zijn. Toch is het wel heel belangrijk om hier goed over na te denken. Het moet een keuze zijn die u weloverwogen maakt en niet in een opwelling. Het gaat immers om permanente eyeliner, dus u kunt het er niet zomaar even afwassen wanneer u het niet meer mooi vindt. Denk er daarom altijd goed over na, zodat u echt zeker bent van uw keuze. Blijven er toch twijfels bestaan, dan is het verstandig om meer tijd te nemen en gewoon dagelijks eyeliner aan te brengen. U kunt altijd nog kiezen voor permanente eyeliner, wanneer u het wel 100% zeker weet.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5092 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email