Natuurlijke make-up voor iedere huidskleur

Natuurlijke make-up zorgt ervoor dat u een mooi verzorgde uitstraling heeft zonder dat de make-up duidelijk aanwezig is. Deze trend wordt ook wel nude make-up genoemd. Het lijkt alsof u geen make-up draagt, maar u draagt wel make-up. U ziet er lekker fris uit met make-up in natuurlijke kleuren die perfect bij uw huidskleur passen. Nude make-up is mogelijk voor iedere huidskleur.

Natuurlijke make-up voor een donkere huidskleur

Voor natuurlijke make-up voor de donkere huidskleur kunt u het best kiezen voor een foundation met een chocoladekleur. Helaas bieden lang niet alle make-up merken deze tint aan binnen het assortiment foundations. Een merk dat dit wel goed is bijvoorbeeld Bobbi Brown.

Natuurlijke make-up voor een getinte huidskleur

De getinte huidskleur is zeker ook mooi te voorzien van natuurlijke make-up. Hiervoor kiest u het best voor een foundation met een karamelachtige kleur. De getinte huid heeft als voordeel dan kleine oneffenheden in de huid bijna niet opvallen. U hoeft dan ook maar heel weinig foundation te gebruiken.

Natuurlijke make-up voor een olijfkleurige huidskleur

Wanneer u een olijfkleurige huid heeft, dan is het goed om te kiezen voor een foundation die een beige ondertoon heeft of die een zachtgele ondertoon heeft. Dit komt het mooist uit op deze huidskleur voor de natuurlijke make-up. Het kiezen voor een foundation met een oranje ondertoon is erg af te raden. Dit heeft een onnatuurlijk effect aan de olijfkleurige huid.

Natuurlijke make-up voor een beige huidskleur

De beige huidskleur wordt in de meeste gevallen gezien bij vrouwen die een lichte huidskleur hebben, maar die daarbij wel bruin haar hebben. Meestal hebben zij ook bruine ogen en zijn er weinig moedervlekjes en sproeten in het gezicht te vinden. Deze huidskleur wordt omschreven als beige. Voor deze huidskleur kunt u het best gebruik maken van een foundation die een roze ondertoon heeft.

Natuurlijke make-up voor een lichte huidskleur

Natuurlijke make-up voor een lichte huid is het best te realiseren met een foundation met een beige of een zachtgele ondertoon. Ook voor deze huidskleur, die het meest gezien wordt bij blonde vrouwen met lichte ogen, geldt dat een foundation met een oranje ondertoon juist zorgt voor een onnatuurlijke uitstraling. Deze is dan ook af te raden.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5092 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email