Rimpels verminderen op natuurlijke wijze

Rimpels verminderen kan op de meest uiteenlopende manieren. Er zijn tal van behandelingen die erop zijn gericht om rimpels te verminderen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook diverse cosmetische ingrepen die bedoeld zijn om rimpels te verminderen. Lang niet iedereen is bereid om te denken aan zaken zoals botox, en ook lang niet iedereen kan dit bekostigen. Dan is het goed om te weten dat er ook enkele zaken zijn die helemaal gratis zijn en die u helpen om rimpels te verminderen. Wij geven u graag wat tips.

Op uw rug slapen

Kent u dat, dat u in de morgen wakker wordt, in de spiegel kijkt en ineens heel diepe rimpels ziet aan één kant van het gezicht? Dit komt omdat u met die kant van het gezicht op het kussen heeft gelegen. Deze nieuwe diepe rimpels trekken natuurlijk weer weg binnen hooguit enkele uren, maar het zorgt er wel voor dat er sneller rimpels ontstaan. U kunt rimpels dan ook verminderen door op de rug te slapen. Hierbij wordt het gezicht in de nacht juist strak getrokken.

Nuttig veel antioxidanten

Antioxidanten gaan de aanval tegen rimpels aan. Het is dan ook niet vreemd dat veel crèmes om rimpels te verminderen vol antioxidanten zitten. Natuurlijk kunt u goed gebruik maken van deze middelen, maar het is ook een goed idee om antioxidanten te nuttigen. Deze antioxidanten zorgen ervoor dat de vrije radicalen in het lichaam geen aanvallen meer kunnen uitvoeren van binnenuit. Deze aanvallen zorgen voor rimpels. Antioxidanten bevinden zich on onder meer fruit, groente, rooibosthee, groene thee en pure chocolade.

Raak uw huid niet teveel aan

Wanneer u de hele dag met uw haar speelt, dan wordt uw haar veel sneller vet dan wanneer u er vanaf blijft. Het steeds bewegen van uw haar heeft dus een negatief effect op de uitstraling. Dit is ook het geval met de huid. Wanneer u teveel aan uw huid zit, dan heeft dit een nadelig effect. De huidcellen kunnen beschadigen, waardoor er sneller meer rimpels ontstaan. U kunt rimpels verminderen door zo min mogelijk aan uw huid te zitten, zodat de huid in geen geval beschadigd kan raken.

De huid goed hydrateren

Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren wanneer u rimpels wilt verminderen. Rimpels verminderen met een crème zal bijvoorbeeld niet werken wanneer de huid uitgedroogd is. U werkt zichzelf dan eerder tegen. Ga op zoek naar een goede crème die vocht in de huid brengt om rimpels te verminderen en gebruik geen dikke lagen make-up die de huid volledig afschermen.

Zorg dat u zich blij voelt

U kunt rimpels verminderen door u gelukkiger te voelen. Mensen die regelmatig neerslachtig, somber en/of depressief zijn hebben meer rimpels dan mensen die over het algemeen blij en gelukkig zijn. Het is dus goed om uw leven vorm te geven op een manier waar u tevreden mee bent om uw rimpels te verminderen. Ook het gebruik van medicatie om u blijer te doen voelen, antidepressiva, veroorzaken meer rimpels. Wanneer u buiten deze medicatie kunt, dan is het aan te raden om dit ook niet meer te nemen. Beter is het om producten te nuttigen waar u zich beter van gaat voelen.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4515 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email