Huidtherapie met de dermapen

Er zijn diverse vormen van huidtherapie. Wanneer u klachten heeft die met uw huid te maken hebben, dan kunt u in de meeste gevallen een huidtherapie kiezen die speciaal hiervoor ontworpen is. Tegenwoordig wordt er ook veel gezocht naar therapiemogelijkheden die meerdere huidklachten aan kunnen pakken, waardoor de huidtherapie aanzienlijk effectiever en aantrekkelijker is. De huidtherapie met de dermapen is hier een goed voorbeeld van.

Dermapen huidtherapie voor diverse klachten

Een behandeling met de dermapen kan worden ingezet bij diverse huidproblemen. U kunt dan ook in meerdere situaties kiezen voor huidtherapie met de dermapen. Zo kan deze huidtherapeut striae en pigmentvlekken verminderen, de huidstructuur verbeteren, littekens verminderen en poriën verkleinen en ouderdomsverschijnselen, zoals rimpeltjes, doen afnemen.

Vervellen na de behandeling

De hoeveelheid behandelingen die u nodig heeft is afhankelijk van het probleem, of de huidproblemen, die u hiermee wilt aanpakken. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een behandelplan met drie tot zes behandelingen. De huidtherapie vindt eens per vier weken plaats, waardoor u er maximaal een half jaar mee bezig bent om een optimaal resultaat te bereiken. De huid kan na de huidtherapie met de dermapen wat rood zijn en wat gevoeliger zijn dan normaal gesproken. Dit hoort erbij en is dan ook niet iets om u zorgen over te maken. In de meeste gevallen neemt dit al binnen 24 uur af. Het is goed mogelijk dat de huid gaat vervellen na de huidtherapeut, meestal enkele dagen na de behandeling, omdat er een snellere celdeling plaats gaat vinden.

Wat is de dermapen eigenlijk?

De dermapen kan het best worden gezien als een soort stempel. Er wordt alleen geen gebruik gemaakt van inkt, maar van kleine naaldjes. Deze steriele naaldjes worden gebruikt om heel kleine prikjes te geven in de huid. Door deze prikjes in de huid wordt deze gestimuleerd om zichzelf te gaan verbeteren, onder meer door een snellere celdeling.

Wat kan er worden bereikt met deze huidtherapie?

Eerder al hebben we aangegeven voor welke huidklachten de demapen kan worden ingezet. Rimpeltjes zullen verminderen wanneer u deze heeft en ook andere oneffenheden worden aanzienlijk verminderd en onopvallender in de huid. Wanneer we kijken naar de algemene resultaten van huidtherapie met de dermapen, dan zien we dat de huid aanzienlijk gladder, egaler en steviger wordt. U krijgt gewoonweg een mooiere en frissere huid.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4541 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email