De juiste maat dermaroller

Hallo, mijn naam is Lidewij van Dermarolling.nl. Regelmatig ontvangen wij de vraag van onze klanten welke dermaroller maat zij het beste kunnen gebruiken. Vandaag leg ik jullie hier het een en ander over uit.

Ten eerste is het van belang om een keuze te maken welk merk dermaroller het meest voor jou geschikt is. Wil je bijvoorbeeld grotere gebieden behandelen zoals je buik of benen, dan is het effectiever om een bredere dermaroller te gebruiken zoals de 1080 of de 1200 naalden. Voor een behandeling van je gezicht volstaat de DNS roller en de titanium dermaroller prima.

Maar welke maat heb je nu nodig? Onze dermarollers worden over het algemeen geleverd in 4 verschillende maten. De 0.3, 0.5 1.0 en de 1.5mm. Houd hierbij rekening dat de 1.5mm niet voor gebruik op je gezicht wordt aangeraden.

De 0.3mm komt niet dieper dan de buitenste laag van je huid, oftewel de epidermis. Hierdoor wordt er dus geen extra collageen aangemaakt. Voor bijvoorbeeld anti-aging doeleinden is de 0.3mm dus niet geschikt. De voordelen van de 0.3mm dermaroller zijn onder andere dat het crèmes en serums vele malen beter tot de huid laat doordringen en dat ze dagelijks gebruikt kunnen worden. Ook zijn de 0.3mm dermarollers ten opzichte van bijvoorbeeld de 1.5mm nagenoeg pijnloos.

De 0.5mm dermaroller is ideaal voor de gezichtshuid, anti-aging doeleinden en voor de behandeling van acne-littekens of hyperpigmentatie. 0.5mm is over het algemeen de minimale maat die nodig is om extra collageen aan te maken. De 0.5mm dermaroller staat voor minimale pijn en kan om de 3 weken gebruikt worden. Na behandeling van de 0.5mm dermaroller kan het zijn dat uw huid wat roodheid vertoont. Dit is zeer normaal en trekt meestal binnen enkele minuten weg.

De 1.0mm is de maximale lengte die wordt aangeraden om op het gezicht te gebruiken. Op het lichaam zelf kan ook de 1.0mm gebruikt worden bij bijvoorbeeld; lichte striae. De 1.0mm kan op het gezicht behoorlijk pijnlijk zijn zonder plaatselijke verdoving. Voor de meeste gezichtsbehandelingen raden wij dan ook de 0.5mm aan. De 1.0mm mag maximaal om de 4-6 weken gebruikt worden en de huid zal na de behandeling voor enkele minuten roodachtig zijn. De 1.0mm is geschikt voor onder andere grove rimpels en diepe (acne) littekens.

De 1.5mm wordt alleen aanbevolen voor het gebruik op het lichaam en is geschikt voor het verminderen en vervagen van littekens, striae en cellulites. De 1.5mm is over het algemeen pijnlijker dan de kortere naalden en het wordt dan ook aangeraden om deze variant maximaal om de 6 weken te gebruiken. Dit is omdat onze huid deze tijd nodig heeft om op de juiste manier te herstellen. Door deze langere interval duurt het dus ook langer voor u resultaat ziet.

welke maat dermaroller

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4515 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email