Wat is een dermaroller?

wat is een dermarollerWilt u weten wat een dermaroller is? Lees het onderstaande artikel waar we op een makkelijke manier uitleggen wat een dermaroller is en waarom iedereen het er over heeft.

Wat is een dermaroller nu eigenlijk?
Een dermaroller is een vrij uniek type schoonheidsapparaat welke is ontworpen voor huidneedling therapieën. Dit is een perfecte niet-chirurgische en niet-ablatieve behandeling van veel huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens (acne, chirurgische, striae) en hyperpigmentatie. De dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. En dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te wissen!

Wat zijn de voordelen van een dermaroller?
U weet nu wat een dermaroller is, maar waarom is het handig voor u? Een dermaroller heeft ongeveer 200 kleine naalden die de huid genoeg aanzetten om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt serum en actieve ingrediënten te absorberen tot diep in de huid.

Dus waarom veel geld uitgeven aan dure hoogwaardige cosmetica als ze niet eens in staat zijn om diep genoeg door te dringen in de huid om voeding te bieden die rimpels en littekens kan laten verdwijnen? Dankzij de dermaroller worden uw huidverzorgingsproducten beter opgenomen wat zorgt voor een gezondere en gladdere look.

Belangrijkste voordelen van een dermaroller
Dermarollers zijn revolutionair! Ze doen hetzelfde werk als lasers en andere ablatieve methodes door de productie van collageen te verhogen met minimale schade aan de beschermende laag van de huid.
Dermarollers zijn effectief! In feite zijn dermarollers net zo effectief als lasers, IPL, Thermage en andere soortgelijke behandelingen, maar de prijs is slechts een fractie van wat deze behandelingen kosten.
Dermarollers zijn veilig! De dermarollernaalden zijn lang genoeg om de productie van collageen in de huid te bevorderen, maar ze zijn ook kort genoeg om veilig te kunnen needlen zonder enige schade aan de huid toe te brengen en dat zonder pijn!

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5090 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email