Hoe maak je de dermaroller schoon?

Het goed reinigen van de dermaroller is een must als u veilige huidneedling sessies wilt doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over mogelijke infecties. Lees onze volgende suggesties door om uit te vinden hoe u de dermaroller schoon kunt maken na iedere huidneedling behandeling.

Wat heeft u nodig om de dermaroller schoon te maken?

  1. 80% alcohol
  2. Plastic dermaroller houder of een andere kleine cup
  3. Heet stromend water
  4. Papieren doekje

Hoe maakt u de dermaroller goed schoon?
Voor u de dermaroller gebruikt moet u deze besprenkelen met 80% alcohol. Nadat u de huidneedlingbehandeling hebt voltooid, moet u de dermaroller eveneens desinfecteren. Maar hoe kunt u de dermaroller reinigen zodat u het veilig op kan slaan voor uw volgende dermarollersessie?

Bespray de rollerkop of giet de 80% alcohol in de dermaroller opslagcontainer of in een andere schone cup. Het hoofd van de dermaroller moet helemaal worden bedekt/besprayd met alcohol. Laat de alcohol minstens 2 minuten intrekken en verdampen. Laat de dermaroller drogen op een papieren doekje / keukenrol.

Na het reinigen van uw dermaroller kunt u het in een opbergdoos of container plaatsen die geleverd is met de dermaroller. U moet dit na elke huidneedlingsessie doen om uw dermaroller te desinfecteren. Plaats uw dermaroller nooit in kokend water of in een vaatwasser. Dit kan permanent de naalden beschadigen.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 5090 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email