Dermaroller voor striae

dermaroller voor striaeOuderdomsvlekken, rimpels, striae en acne littekens verminderen natuurlijke schoonheid van je huid. Als je ooit bent geplaagd door één van deze huidaandoeningen op een bepaald punt in je leven, weet je hoe moeilijk het is om een effectieve, duurzame en redelijk geprijsde oplossing te vinden voor het probleem. Vaak genoeg hebben vrouwen honderden euro`s uitgegeven aan dermatologische behandelingen en producten om iets te vinden wat er voor kan zorgen dat de huidproblemen verdwijnen.

Het goede nieuws is dat er nu een breed scala is aan huidverzorgingsbehandelingen die je gelijk kunt uitvoeren in je eigen huis om je te ontdoen van deze oppervlakkige oneffenheden. De dermaroller is ontworpen om wonderen te verrichten op elk type huid, kleur en leeftijd. De dermaroller werkt diep in de huid om het natuurlijke verjongingsproces te starten. Hierdoor kan je huid zichzelf sneller en effectiever genezen, zonder de kunstmatige en invasieve processen die andere dermatologische  behandelingen aanbieden.

Wat zijn de verschijnselen?

Huidstriemen zijn aanvankelijk licht roodpaars en worden later meer wit van kleur. Ze komen vooral voor op de borsten, dijen en onderbuik van zwangere vrouwen en verder bij gewichtheffers en jonge vrouwen die tijdens de adolescentie snel gegroeid zijn. Paarse huidstriemen komen ook voor bij het syndroom van Cushing, een aandoening waarbij het collageen in de huid verdwijnt.

Striae kan eruit zien als kleine, web-achtige hobbels op de delen van het lichaam die het meest zijn uitgebreid toen je gewicht groeide of toen jouw baby groeide. Het kan roodachtig, roze, paars of zilverkleurige zijn, afhankelijk van jouw huidskleur. Soms zijn ze niet erg zichtbaar, en het is pas als je je handpalm over je lichaam laat lopen dat je voelt dat bepaalde gebieden op de huid verhoogd en gerimpeld zijn.

Pre-behandeling voorbereiding voor de huid

Om te beginnen met het herstellen van de huid zodat het glad, soepel en elastisch wordt, moet je voorafgaand aan de eerste dermaroller eerst de huid voorbereiden. Je hebt producten nodig die de huid onder en rond jouw striae kan versterken en die collageen kunnen initiëren.

Dermaroller biedt hulp

Maak de plekken die je wilt behandelen schoon met een zacht reinigingsmiddel. Rol de dermaroller over het te behandelen gebied, zodat er druk komt om de naalden door te laten dringen in de huid. klik hier voor een specifieke uitleg. Smeer de striemen in met verzachtende oliën, zoals tarwe-kiemolie, sesamolie en dergelijke. De striemen zullen hierdoor niet compleet verdwijnen, maar mogelijk wel eerder vervagen.

De waardering van www.dermarolling.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11537 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email