Reinigen zonder uit te drogen

Het ochtendtoilet
Het ochtendtoilet, de eerste verzorgende handeling van de dag, is per definitie het moment om aandacht te besteden aan onze huid. Hebt u de vorige avond uw gezicht gereinigd? Doe dat nu dan weer! Reinigingsproducten verwijderen niet alleen make-up, maar ook stof en talg. Het is aan u de formule te kiezen die het best bij u past.

Crèmes
De nieuwe reinigingscrèmes zijn uitermate geschikt voor huidtypen die naar droog neigen en zachtheid ontberen; ze hebben er een verkoelend effect op. Dankzij hun voedende en hydraterende bestanddelen, laten ze een beschermend laagje achter op de huid. Een tonic vervolmaakt dit ritueel.

Schuimende reinigingsmiddelen
Als u houdt van het verfrissende gevoel van water op uw gezicht, kies dan voor schuimende reinigingsproducten. Dergelijke formules zonder zeep worden met veel water nagespoeld. Ze bevatten zeer milde tensiden die de zuurgraad van de huid niet aantasten en ontharders die kalk vangen, wat voorkomt dat de huid trekkerig aanvoelt. Schuimende reinigingsmiddelen zijn zeer geschikt voor de gecombineerde of gemengde huid; ook voor de droge huid.

Reinigingsmelk
Voor de gevoelige huid is het van cruciaal belang een behaaglijk gevoel gepaard te laten gaan met gemak. Kies voor een reinigingsmelk die niet afgespoeld hoeft te worden. De melk neemt de onzuiverheden op en laat tegelijkertijd een aangenaam, vochtregulerend laagje achter.

SAMENVATTEND
* De droge huid reinigt u met een reinigingsmelk.
* De gevoelige huid heeft baat bij reinigingscrèmes die op milde wijze onzuiverheden verwijderen.
* Voor de gecombineerde huid zijn schuimende reinigingsmiddelen die met water worden nagespoeld heel geschikt; de huid wordt er perfect schoon van.

De waardering van www.dermarolling.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 4536 reviews.
Ontvang een voorraad melding Zodra het product weer op voorraad is ontvangt u eenmalig een automatische melding.
Email